Charlotte "glitzy" Josefsson

Träna på World Class

IMG_4510

Körde en liten come back i spinningsalen på World Class ikväll. Jag körde för bästa Sara 🙂 Ni vet att de bästa spinninginstruktörerna finn på WC va? Jenny, Sara och Madde 🙂

Nu är det mycket förbränning som gäller och jag måste styra upp kosten. Hela jag har tjockat på mig och jag trivs inte alls med mina ben som är allt annat än slimmade. Vore ju kul att få tillbaka en ruta eller två på magen också 😉IMG_9805

Så här såg jag ut i spinningsalen idag Januarykampanj_A4_2014

Gäller bara i morgon också. Jag har helt missat det här erbjudandet 🙂 Så passa på att teckna kort på Linköpings bästa gym 😀 Jag har tränat på andra gym korta periodere men återkommer alltid till World Class. Dels är det skönt att träna ovanpå markytan och inte i en källare, gött med 2 bubbelpooler, bra gym, personalen osv….

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats