Träna rumpan hemma pass 1 | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Träna rumpan hemma pass 1

Min rumpa är så platt. Ok den kanske inte är platt men jämfört med hur den brukar se ut så är den platt. Jag gillar ju putiga rumpor. Men med nästan ingen träning på ett år så klart den försvinner och när man ammar känns det som att kroppen dräneras eller hur man ska uttrycka det.

Kom ju igång bra med gymmet för ett tag sen men sen när jag fick veta att man inte får vistas med barnet på plats efter kl 14 blev det körigt för mig. Stella sover oftast 2 timmar efter att vi har varit uppe ca 2 timmar och just nu går vi upp ca 10. Under dessa två timmar måste jag passa på att jobba undan en hel del. För senare på dagen blir det max en timmes sömn. Så där blev träningen lite lidandes och sen blev vi sjuka. Nu är vi friska och jag är sugen på att dra igång. Jag ska försöka träna på helgerna på gymmet och ev. någon kväll i veckan. Men hur som så är det minst 3 rumppass i veckan hemma som gäller. Jag kommer filma de flesta och dela med Er så att Ni kan hänga på.

Här kommer första passet, ett rätt så Basic pass. Ett cirkelpass på 3 varv. Efter passet körde jag lite mage och axlar också. Man behöver inte köra med hantlar men jag rekommenderar det för att få bättre resultat. Sista repetitionerna ska vara tuffa och till en början kanske det fungerar bra med kroppsvikt för många. Om Stella är vaken kan jag ju använda henne som vikt 🙂 Den lilla Heffaklumpen.

Tightsen kommer från ShapeMeUp

Ibland kommer jag använda gummiband också. Jag vill gärna ha motstånd. Självklart ger inte detta samma resultat som om man köttade på med tunga vikter på gymmet men resultat får man.

Till nästa film ska jag försöka filma hela mig under hela passet 🙂 Att kameran tappar fokus mitt i kan jag inte göra så mycket åt tyvärr. Hoppas Ni uppskattar detta. Kommer även filma annat än benpassen.

3 varv:
15 st squat och direkt 15 st marklyft
15 st/ ben squat med sidobenslyft
15 st/ ben sneda utfall bakåt
15 st Höftlyft (ångrade att jag inte körde enbens men det tar vi nästa gång :))
15 st rygglyft
20 st squat side step

Tips på produkter:
Gumminand>>  Jag har dessa>> Jag ska beställa hem de här>> också som är långa. Kommer köra med dom med som Ni ska få se.

Jag har ett liknande>> hantelset hemma. Man kan variera vikten med dessa. Plocka av och på viktplattor vilket är kanon.

Kan vara trevligt med en matta>> men inget måste. Sist men inte minst så tycker jag alla borde ha en foamroller>> hemma. Jag skulle inte klara mig utan min.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sani

  Va har den..! Wow. Shit de har inte mina muskler gjort
  Men ja har inte varit duktig heller o tränat magen regelbundet
  Ja övningarna känns så sega men måste börja nånstans
  Fick barn oktober så du är lite duktigare än mig😂

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Jag borde köra appen oavsett men sååååå tråkig. Duktig å duktig. Knappt kört mage. Men det där är väl olika på folk. Jag har haft tur. Men kör på nu. Heja

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Så tråkig så klockorna stannar. När fick du barn? Min mage blev lite hårdare för några veckor sen. Men det var efter att jag hade kört några set mage på gymmet vid ett par tillfällen. Nog bra att aktivera. Min mage har gått ihop helt så den buktar inte. Men borde ändå träna de inte magmusklerna.

Annons
stats