Charlotte "glitzy" Josefsson

Träning i lördags

IMG_6135

Jag och Jocke körde faktiskt lite ihop i lördags. Vi körde denna bicep övning som Ni kan se på bilden. Började med lätta vikter och många reps. Ökade på med vikt för varje set. Sen när det vart riktigt tungt och jag bara orkade ca 4-5 reps så vände jag ner igen. Kanske blev 8 -10 set. Bra pump. Film finns på instagram @glitzan

Sen körde vi en tricepsövning också sen kände jag att jag ville köra mitt race 🙂 Så det fick bli axlar och sen tog jag en stång på nacken och körde 3 set gående utfall. Så jävla jobbigt men så jävla bra. Jag frångick 40 reps upplägget i lördags som Ni kan se.

Film på tricpesövningen kommer inom kort. Jag som inte ens tränar tricps i vanliga fall. Armarna ser så tjocka ut då 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats