glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

träning lördag


Jag som skulle träna varenda dag fram till nyår. Men jag var mådde inte så bra igår så jag vilade faktiskt. Idag var jag dock nere och tränade just biceps som ni ser på bilden och lite mage. I morgon axlar och kanske något mer. Vi får se.

Oj, klockan är redan ett på natten, ska nog bränna ner någon film och titta på i sängen nu. God natt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jamie

    Oh my god, vilken snygg arm, nu blir jag lite träningssugen kanske ska ta upp tennisen igen i Götet, den har tyvärr legat nere i brist på partner men ska nog kuna ragga upp någon..Det där väcker verkligen motivationen igen som också legar nere ett tag nu.. Så tack Charlotte för att du har väckt mig ur min dvala…Nu jävlar ska det bli ändring jag vill också ha såna armar… Dom är ju sååå snygga!!!!Om jag inte hinner skriva igen (för jag är i sthlm nu) så får ni ha ett riktigt gott nytt år. Och jag måste bara få säa att jockes inlääg i debatten om körning och trafik etc, har sina poänger och jag håller helt med honom.. Så ha det så bra båda två…KramarJamie

stats