Charlotte "glitzy" Josefsson

Trött AB och svar på en fråga

IMG_3011

I går hände något, kom tillbaka i dyngsrytmen och det känns ju bra:) Somnade innan klockan midnatt vilket jag knappt gör normalt sett.

Var inte helt frisk i går men ville aktivera mig lite så jag körde 20 in intervaller på Rotexen men dock väldigt lätt. Blev knappt svettig. Får se om jag orkar med ett benpass idag.

Fick en fråga: Vad tycker du om periodisk fasta

Svar: De som hängt i bloggen ett tag vet att jag förkastar alla slags dieter sen är det upp till var och en hur man gör. Jag anser att man ska satsa på en livsstil som är hållbar hela livet och den innehåller så klart träning och sunda matvanor. Att röra på sig är bra för hälsan, att äta bra är bra för hälsan och inte bara bra för figuren. En diet eller periodisk fasta är bara något tillfälligt.

Lär Er mer om vad maten innehålller och se till att ära bra råvaror och äta av hela kostcirkeln. Har man vissa allergier eller bli upplåst av pasta mm så undvik det då. Kolydrater kan man få i sig på andra sätt.

Visst vore livet tråkigt om man inte unnar sig. Men det kan man med gott samvete göra om man rör på sig och äter vettigt i huvudsak.

Periodisk fasta fungerar super bra för många och de går ner massvis med kilon. Men sen då? Om du inte har någon kunskap om vad du stoppar i dig så kommer su snart vara ”tjock” igen. Men om du vet vd du kan äta för att hålla dig i form så visst kan man kickstarta med en diet.

Men jag tycker som sagt man gott och väl kan äta av allt. Problemet är oftast att folk tar för stora portioner. Den där extra ostskivan eller den där extra klick såsen gör stor skillnad på en hel dag. Äter man mer än vad man gör av med så går man upp i vikt, så lätt är det. Kalorier in och ut. Har skrivit så mycket om detta innan, något jag ska ta upp igen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats