Under luppen på Hudvårdsrummet och tips på bra solskydd för fejan | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Under luppen på Hudvårdsrummet och tips på bra solskydd för fejan

Vilka fräsiga saker de har på Hudvårdsrummet. Snacka om att huden blir synad. Var ju där förra veckan och gjorde en “vanlig” ansiktsbehandling med portömningen och en massa härligt lull lull. Vill rensa och fräscha till mig nu inför sommaren. Tycker jag att alla borde unna sig. Varje behandling är skräddarsydd för just dig och det är det jag gillar med Hudvårdsrummet att de anpassar alltid efter kundens behov. Man kan ju jämföra med en massör som alltid kör samma rörelseschema istället för att behandla utefter kundens behov just den dagen.
Jag gjorde ju en micro needeling för ett tag sen och redan den första behandlingen gav resultat. Hela huden jämnade till sig, alla små linjer försvann och mer lyster. Måste boka in nästa behandling i kuren asap.

Jooorå så att…..

En kräm som är fantastisk och ger en fin lyster i fejan är ju K Ceutic. Testa den och Ni kommer inte ångra Er 🙂 Min är slut så jag måste springa och köpa en asap nu när vi har högsommar i Sverige. De har i och för sig denna också men den har jag inte provat. Nu brukar ju allt från Dermaceutic vara bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats