glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vacay mode

semester

Ganska gött att bara vara hemma större delen av semestern och jag har faktiskt inte jobbat så mycket utan kikat in på mailen då och då och haft ett par möten osv. Orkar knappt öppna datorn för att blogga som Ni märker.

Jag och Jocke snackade om att vi kanske skulle dra iväg på en minisemester någon natt eller två. Bara vi två. Umgås och ha det mysigt. Så drar vi på en längre semester i vinter sen istället.

I morgon drar vi till Karlskoga i några dagar och snälla Amanda tar hand om katter och hus. Uppskattas massor så klart:)

När jag tänker efter har vi ju inte varit hemma så mycket. Besökte ju Frallan och Cissi och nu Karlskoga. Jocke drar till boden nästa vecka men jag blir hemma och ska försöka jobba i kapp lite så vi kan ha en sista härlig semestervecka ihop. Nackdelen med att vara egen är att ingen annan gör jobbet åt dig 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christian

  Hej, är just nu på väg att starta Bantningskollen.se
  Meningen med sidan är att samla all info om dieter, träning, recept, allmän info, motivation osv under ett tak. Vi behöver dels åsikter om vad som bör finnas på en optimal sida samt bloggare som kommer länkas från våran sida för att våra läsare skall kunna hitta ytterligare information, tips och kunna relatera till andras resor inom kost och hälsa. Vill någon lämna sin åsikt eller vara en av bloggarna som kommer få sin länk permanent på sidan så gå gärna in och skriv till oss.

 2. Jojje

  Äh lipa lagom kvinna! 😉
  Du får ju anställa en uppsättning till SMU!
  Expandera, så det blir riktig fart!

  Typiskt svenskt, bara planera sexresor under mörka årstider hahaha…
  Det tunga svenska livet!
  Du skulle behöva göra något nytt.. kontraster…

stats