glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vad är Roadracing?

rr1

Fick frågan vad Roadracing är. Svaret på det hittar Ni här>>

Äntligen fick jag chansen att träna idag igen. Det är inte så lätt när man inte äger en egen hoj plus att man är beroende av andra. För att bli riktigt duktig skulle jag behöva träna varje vecka. Men förhoppningsvis kommer det lösa sig med tiden.

Nu blir det som om man börjar om från början vid varje pass. Inte riktigt men Ni förstår vad jag menar.rr2

Visst har jag kommit ner i tid men behöver komma ner minst 22 sekunder per varv för att vara bland de snabbaste.

Men jag måste inse att detta var min fjärde träning någonsin. När jag tog min licens hade jag kört 2 varv på en bana på en motorcykel innan. Jag har alltså väldigt lite körning i mig och med tanke på det så gör jag jävligt bra ifrån mig. Men jag glömmer det lätt och jämför mig med alla andra som kört i flera år. rr3

Det går framåt och jag längtar ihjäl mig tills jag lutar tillräckligt för att skrapa knäna i backen i kurvorna. Kommer antagligen att bajsa ner mig när det händer. De säger att det är läskigt första gången.

rrr4

Jag är helt slut efter dagens träning och ska nog ta och sova snart. Fler bilder hos Otto>> i vanlig ordning.

Till helgen blir det att spana in mina tjejkompisar Aruore och Felica som ska tävla i Karlskoga. Ska passa på att hänga med familj och vänner också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats