Charlotte "glitzy" Josefsson

Vår baksida

På somrarna är vår baksida riktig mysig. När vi flyttade in var det fula plattor på marken och en gräsplätt på ca 3*3 meter. Vi la trall på hela baksidan och grävde upp rabatten på ca 10 meter så gott det gick och sen dess har jag planterat, ryckt upp och planterat nytt, flyttat om osv. Jag har lärt mig efter hand. Jag hade tänkt mig en annan rabatt från början men många japanska gräs trivs inte alls och en lummig och supermysig rabatt har istället vuxit fram. Jag älskar att plantera, det är rogivande. Gillar dock inte att vattna skiten. Funderar på att lägga in en slang med hål i längs hela vägen 🙂

Vi har även hängt upp två stora svarta markiser som täcker hela baksidan om vi önskar.

Kaprifolen trivs och har tagit över den lilla bergbit som stack ut när vi flyttade in.I dag sussade Stella så gott i soffan på baksidan under markisen. Alltid med sin Bunny. Hon har en grå och en vit från Jellycat. Båda har hon fått i present. Den grå och den fina filten med guld tryck från sin gudmor Cissi.

Alltså hur mysigt är det inte med sovande bebisar?Älskar att tända ljus och lyktor på baksidan på kvällarna.  När vi är utomlands försöker vi alltid köpa med något till hemmet som minne. Från Casa Cook förra året fick två hamam-handdukar hänga med. Fina men värdelösa att torka sig med 🙂

Svart vattenslang från Jula och älghornet har jag sprayat svart. Har även ett svart munstycke från Garden Glory. Hela grejen är ju inspirerad från dom.

Vi vill byta färg på huset men allt måste gå genom föreningen först och även kommunen. Grått borde bli bra. Ska ta tag i det där.

När vädret är så här fint älskar jag vår lilla oas på baksidan. Men vi vill så klart bo i ett fristående hus med större tomt och pool. Vilket vi kommer göra. Vi vill bygga. Men just nu så finns inte tid till det så vi blir nog kvar här ett par år till. Vi bor precis vid vattnet där vi kan bada och huset är tillräckligt stort för oss alla men att bo så tätt inpå andra kan kvitta lite.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jättekul att läsa om ert hus, tankar om framtidens boende och trädgården. Har rensat för fullt i trädgården idag jag med, bra träning det där! Stella såg ut att ha det ljuvligt. Och det bästa är att de alltid ser ut som bebisar då de sover, tom när de är stora, kan titta på mina barn när de sover typ hur länge som helst.

stats