Charlotte "glitzy" Josefsson

Vimpel till barnrum

Sorry för blogguppehåll IGEN. Men jag blev så förbannad. Tog massvis med kort till bloggen. Ska ladda upp dom och de finns inte på kortet? Förstår INGENTING. Jag blev så sur så jag bloggstrejkade. Som tur var var det inga kort från när jag flög ett Jas Gripen. Men det var massvis med härliga kort på Stella och till olika bloggsamarbeten. Hoppas på fint väder i morgon så jag kan fota om allt. Grrrr. Tyvärr kan jag nog inte fånga de stunderna på Stella men men…..Livet går ju liksom vidare ändå 🙂 Men jag har lite bilder som ligger och skräpar så jag slänger upp dessa tills vidare:Visst är det härligt att man kan gå loss lite i barnrum? Stella har fått en vimpel med krämfärgade Stjärnor från numero 74.

Jag har även skruvat upp takskenan och satt upp gardinerna. Fick bli gräddfärgade gardiner med linnekänsla.

Ni kanske kom ihåg att jag beställde hem två stycken mattor från Done by Deer? Jag behöll båda. De skarvar över varandra. De landar lite olika på golvet efter jag har skakat dom. Med katter hemma så skakas de ett par gånger i veckan. Blev rätt bra faktiskt. Tycker jag i alla fall 🙂

Kan inte vänta tills rummet är klart. Så roligt att få inreda Stellas lilla rum som ekar lite tomt här och där fortfarande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats