glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vart är min kisse?

Vet ni att min acne nästan är helt borta? I morgon är det en vecka sedan jag var hos Anita. Ska tillbaka i morgon för en ny behandling. Ett mer utförligt inlägg kommer i morgon. Nu till möss:

Jag i min gråa Inone med mitt namn på 🙂

Jag vaknade just från min sena tupplur av att Trassel var helt uppspelt. Ännu en mus hade hon tagit hem. Den här var så liten så liten och fullt levande. Så vi slogs sida vid sida för att fånga den och jag fick till slut upp den i handen och kunde släppa ut den. Jäkla katt:)

Det var inte länge hon hade varit utekatt innan hon kom hem med möss, men alla döda som tur var. Hon låter alltid som en katt på ecstasy när hon kommer in genom kattluckan med en mus, jamar och är stolt som en tupp. Lägger bytet vid mattes fötter till sin stora förtjusning. Självklart är man snäll och berömmer henne. Men hon har även kommit hem med levande möss och halvt levande. Här är ett par historier:

Jag hör på Trassel att hon har med sig en mus + att jag hör ett annat pip. NEJ, MUSEN LEVER. Jag befallde henne att släppa den och musen springer så klart iväg och jag efter på alla fyra. Fick till slut tag i den och släppte ut den. Den här scenen har nu utspelat sig några gånger.

Men en annan gång kom hon hem med en halvlevande mus..ush vad det gjorde ont i hjärtat. Jag tänkte, jag bär ut trassel med musen i munnen och slänger ut henne så får jag ta död på den stackaren när den är ute. Precis när jag ska slänga ut katten genom dörren släpper hon musen och jag trampar på den och dödar den så klart. Kände hur det knastrade under foten. Men suck. Trassel tog den fort som fan och käkade upp den? Mådde illa i flera timmar efter.

Så här kan det alltså se ut. Jag föredrar när dom är döda så jag slipper se dom lida eller jaga dom i hala huset innan jag får tag i dom.

Nu till det tredje. Storan har varit borta sen i natt och det är inte likt henne, jag är så himla orolig och vill att hon ska komma hem nu. Har varit ute och letat flera gånger utan resultat. Hoppas hon kommer hem välbehållen snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ia

    Det är alltid lika plågsamt att titta på när de kommer med sina presenter.
    Jag fick in en i köket i somras. Den verkade “halvdöd” och när Alvis släppte den så var jag inte tillräckligt snabb. Mus under kyl/frys. Hejja.

  2. Anna

    Snälla, sluta skriv centrerade texter. Det finns en anledning till att man inte fick lära sig att INTE göra det i skolan.

stats