glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vilken nyans vi har på kalkfärgen och bästa förvaringen för leksaker

Jag måste åter igen göra ett slag för dessa korgar som Ni ser i bakgrunden. Enligt mig är dom perfekta att gömma leksaker i och passar perfekt i vardagsrummet. Självklart superfina att ha i barnrummet också. De passar precis överallt. Väldigt bra till smutstvätt också. Klicka här så kommer Ni till de olika storlekarna.

Åh, vår fina Lillan som Ni vet är i katthimlen som Stella säger. Vad vi saknar henne.

Nu till kalkfärgen som Ni åter och åter igen frågar efter så fort jag lägger upp en bild eller film på instagram. Det är en kalkfärg från kalklitir och färgen heter Winter Primo. Jag gjorde så här när jag målade. Jag grundade med en vit takfärg vilket är billigt. Detta gör att det går åt mindre kalkfärg. Jag körde ett lager med kalkfärgen sen jag gick över på vissa ställen om det lös igenom. Jag köpte jag en bred och tjock pensel på byggmax istället för en speciell kalkborste och målade på kalkfärgen med. Jag penslande uppifrån och ner eller nerifrån och upp. Med andra ord inte kors och tvärs som “man ska”. Anledningen till det är att jag inte ville ha färgen så rörig.  Det är flera butiker online som säljer färgen så det är bara att googla.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats