glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Recept på halstrad tonfisk med nudelsallad

Många ville ha recept på min halstrade lax som jag visade upp på instastory och era ord är min lag 😉

Vi gjorde sushi dagen innan och hade tonfisk kvar och ville göra en nudelsallad till den. Jag var rätt begränsad då jag fick ta det jag hade hemma men jag utgick från detta recept. Jag hade inte teryakimarinad hemma men kokade ihop en egen lite snabbt. Hittar inte receptet nu som jag googlade fram men liknande dettaHade dock ingefära i kryddform. Jag hade ingen chilli hemma till såsen så skickade i lite chillikrydda istället. Det blev gott men jag har väl gjort godare anrättningar med halstrad tonfisk. Men detta gick väldigt snabbt vilket är en fördel 🙂 Smaklig spis om ni testar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats