Charlotte "glitzy" Josefsson

Botox Linköping

Nä nu vill jag pusha lite för den där läkar-bruttan på bilden som driver FaceBoost. Jag gillar henne massor och kan jag hjälpa att driva kunder till henne gör jag det mer än gärna. Det var väl ca 1.5 månad sen lite drygt som jag fyllde på min botox. Jag gör alltså botox i pannan, mellan ögonen och i hakan samt att jag gjort en lip flip (mer om det nedan) de två senaste gångerna. Jag har nada kråksparkar men försökte få henne att sätta där i förebyggande syfte men hon bara suckade och sa att det verkligen inte behövs 🙂

Jag är väldigt nöjd med FaceBoost och de behandlingar jag gjort där. Jag har både lastrat bort pigmentfläckar, botoxat, gjort filler samt Profhilo som jag ÄLSKAR.

Vill Ni se före- och efterbilder på filler i haka och käklinje? Klicka här>>
När jag gjorde botox i armhålan? Klicka här>>
IPL för att ta bort pigmentering på bröstet. Klicka här>>
Läs min utvärdering om Profhilo här>>

Lip flip är när man sätter lite botox längs överläppen så att läppen viks upp lite eller vad man ska säga. Istället för att fylla med filler och få ankläppar kan man göra så här för att få lite höjd på läppen. Jag fyllde underläppen i somras tror jag det var för att återskapa lite tappad volym. Skulle kunna tänka mig att fylla lite till. FaceBoost är försiktiga då  de är rädda för att skapa ett onaturligt utseende. Så hellre att man tar det lite lugnt så det inte blir överfyllt. Det uppskattas så klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats