glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tips på billiga tygservetter

Jag har länge tänkt att köpa tygservetter men inte fått nummer ur så att säga. Men inför jul så kollade jag online och skulle beställa men i samma veva sprang jag på dessa på Åhléns för ett pangpris. 100 riksdaler för fyra stycken. Inte mycket att fundera på. Ett litet tips på Er. De heter Halmstad och finns här>>

Ni kanske kan hjälpa mig? Vårt runda bord är 160 cm i diameter och jag letar ihjäl mig efter en duk men det verkar inte finnas till så stora runda bord så jag får nog ge mig ut på Ali express och leta upp ett företag där jag kan måttbeställa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats