Charlotte "glitzy" Josefsson

Vinn aktivitetscenter från Skip Hop

Just nu anordnar jag en tävling på instagram @glitzan ihop med Skip Hop och Jollyroom.se
Ni får läsa mer om tävlingsreglerna på IG.

Man kan alltså vinna aktivitetscentret Explore & More.

Detta aktivitetscenter ur serien Explore & More från Skip Hop har tagits fram i samarbete med barnläkare för att vara speciellt anpassat för ditt barns utveckling och välmående. Aktivitetscentret är utrustat med 25 pedagogiska aktiviteter, däribland blinkande musikpiano, tittut-uggla, skallrande moln med färgglada pärlor och bitvänliga träd. En matskål med sugpropp medföljer. Sittdelen kan roteras i 360 grader och dess elastiska tyg låter ditt barn studsa. Fotstödet är höjdjusterbart. Leksakerna sätts fast på lekbordet på valfri plats efter tycke och smak, och när ditt barn blir äldre kan du helt ta bort leksakerna och sittdelen för att göra om aktivitetscentret till ett bord där ditt barn kan leka och pyssla. Benen är avtagbara för smidig förvaring. Ett aktivitetscenter som ni kan ha stor glädje av länge!

Gärna en hand i  munnen mest hela tiden 🙂

Det är rekommenderat från 4 månader och Stella blev just det igår. Hon tycker det är spännande att sitta och titta och småtafsa lite. Hon har inte riktigt förstått det här  med att ta tag i sakerna hon ser. Hon ”känner” mest.

Under bordet är det en ståplatta som man kan justera efter bebisens längd. Stella behöver växa någon cm till för att kunna stå ”korrekt”

Jag är så glad att vi fick testa detta. Det är väldigt uppskattat och skulle lätt köpa ett till henne om jag inte redan hade detta. Man kan lätt flytta rung leksakerna.

Man kan vrida på stolen i 360 grader. Jag har ju satt fast leksakerna rätt så tätt nu men när hon hajar grejen kan man ju placera ut dom runt hela bordet så hon kan snurra runt.

Titt-ut ugglan är poppis att titta på. Men det kommer nog dröja innan hon trycker på lövet själv.Haha FOKUS!!

Det blinkade ”pianot” är det som går hem mest just nu. Det kan kan man även fästa på stå-plattan. Perfekt när de börjat krypa runt och kan ställa sig på knä för att spela låtar. När de blir större och kan stå kan man sätta plattan där hon sitter nu och det blir ett bord. De kan alltså växa med produkten. Älskar såna här smarta prylar som man kan ha länge.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen

   Hej. Här>> http://www.dialogdetails.se/

   Maila dom för de har de inte kvar på shoppen. Du kan länka till mitt inlägg i mailet så de ser vilka du menar.
   Jag fick maila dom när jag skulle köpa mitt tredje. Köpte 2 från början men la till ett något år senare.

 1. Sani

  Wow vilken grym leksak… kan bebisen använda den som gåstol? Annars tappar den en viktig funktion. Har inte plats för alla leksaker! Synd att du inte har en rabattkod ?

  1. glitzybloggen

   Nej tyvärr inte. Det slog mig med. Den borde ha hjul som man kan låsa tills de är
   Redo att gå. Kan fråga om jag kan få en rabattkod

stats