glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

vinn biljetter till new moon

nu är förhandsvisningen spikad i Stockholm, 2 dagar innan världspremiären, den 17 november(syrran boka in det). det ska bli riktigt kul att se den!

nu kan ni vinna biljetter. men tyvärr inte till förhandsvisningen. en person får 2 biljetter till vilken visning ni vill till filmen efter premiären.

för att vinna lämnar ni en kommentar. ett plus är att länka i sin blogg 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej! grym blogg!
  först & främst : har du några tips på att få bättre blogg?
  är inte så nöjd med mig :s hehe skulle va kul med tips 🙂

  jag vart heeelt såld på twilight sett den ca 10093487 ggr men kan inte slita mig från den.. sen när jag läste att dom skulle göra en uppföljare vart jag heelt gaalen har längtad sedan dess.. Vampyrer är ju fööör heta.. är galen i vampyrer hehe.

  anledningen till att jag vill vinna dom:
  både jag och min syster har sett twilight nu längtar vi efter new moon sen våran bror dog så har vi liksom glidit ifrån varandra.. och om jag vinner biljetterna så ska jag bjuda henne vill så gärna umgås med henne och på en film vi båda är besatta av bättre blir det inte..
  så om du ger mig biljetterna så är du alldeles underbart snäll & du hjälper mig och min syster att få kontakt igen 🙂

  tack i förhand 🙂

  MVH

 2. Pernilla Lundström

  Hejsan!

  Om det inte är allt för sent så hade jag jätte gärna viljat vara med och tävla:D

  Hade varit super skönt att få en lugn föräldrar fri 3-års dag med min sambo!

  Inte nog med att min sambo älskar bökerna/filmen och tjatar mer än jag att han vill se den kommande filmen, så hade detta ju varit en perfekt 3 års present till honom.

  MVH

  http://pernillalundstrom.devote.se/

 3. Thea

  Hej! Vad roligt med en tävlig 🙂 Anledningen till att jag vill vinna dessa biljetter är därför att tack vare Twilight är jag där jag är i livet just nu. När jag fick panikångest och depression tidigare i år fick filmen Twilight och alla böckerna mig att vilja kämpa vidare. Nu när det är kallt och mörkt skulle jag behöva en liten motivation till att fortsätta kämpa. Denna motivation skulle kunna ges genom ett biobesök till en av världens bästa filmer.
  Ha en fortsatt trevlig vecka.
  Thea

 4. Emelie

  Heej!
  Jag har gått och längtat (precis som säkert många andra) efter uppföljaren till succéfilmen Twilight, och äntligen är den här.
  Jag skulle kort och enkelt vilja bjuda min pojkvän på den här bion för att fira vår ettårsdag. För både han och jag gillade första filmen och vi hann inte fira vår ettårsdag tidigare eftersom massa familjeangelägenheter kom emellan varje gång.

  Ha en bra dag allesammans!

  Har länkat: http://flyingaway.blogg.se/?tmp=04154939

 5. Ellen

  TJO! Oj haha många kommentarer! Men vem vill inte vinna biljetter till New moon! Trevlig blogg du har! Väldigt fiiiin :3 Haha smörar lite XD Men jag gillar den ärligt talat. Puss och kram!

 6. Ellen Jonson

  Hej, jag är en tjej som bara älskar Twilight. Jag får bara inte nog så jag vill såååå gärna vinna biljetter! <3

 7. Mirre

  Film skall upplevas på bio och jag missade den första filmen och förstod inte riktigt hypen. Nu hoppas jag att få se den andra filmen just på bio och kanske blir jag”swept away”..

 8. amina

  OMG VAD JAG LÄNGTAR !!VAD KUL DET SKULLE VARA ATT VINNA OMG KAN INTE VÄNTA TILLS PREMIÄREN DET KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL!!! HAR VÄNTAT I EVIGHETER!!!!

  TEEEEEEEEEAAAAAAAAM JAAAACCCOOOOOOB!!!!!!!!!!

 9. Anna

  NU KOMMER JAG!!
  och försöker vinna -hopless…

  B Ä S T A P R I S E T.

  PLEASE,
  låt min otur försvinna
  och låt mig vinna
  ^^
  Eeem.. Desperat som ni ser…

  Har länkat till min blogg: shiquitos.blogg.se

 10. Joline [foto och unika armband!]

  Ã…åh, skulle vara underbart att vinna! 😀 Är just nu väldigt sjuk så det skulle vara otroligt roligt och uppiggande att vinna 🙂 Dessutom vinner jag aldrig något (som dom flesta skrivit…) så det skulle vara toppen! Har läst alla böckerna och sett Twilight säkert en miljon gånger 😉 Tipsar om tävlingen i min blogg! Ha det fint.

 11. Emma Erixon

  Missade chansen för förhandsvisning 🙁
  Fick inte komma in på den första filmen för att jag sitter i rullstol, dom hade ingen biosalong för rullstolsbundna…
  Blev jätte ledsen. Vill se New Moon nu när jag kan gå igen! 🙂

 12. Maria

  Superbra tävling, lycka till allihopa!

  Vann själv 2st biljetter till New Moon igår..
  Okej, förlåt, nu skröt jag! Hihih 😉 Men sant är det.

 13. Sweet Atti

  Jag dör! Jag vill vinna.. oh snälla söta rara jag vill vinna. Just nu önskar jag att jag hade en stor blogg så jag hade kunnat få biljetter. Och snälla söta rara låt mig vinna…!

 14. JohannaMariaMs

  Jag såg första filmen för bara några veckor sedan och blev helt fast! Har beställt alla böcker och filmen och väntar som en tok på att New Moon ska komma ut! Jag har precis avslutat ett samboförhållande och behöver därför någonting att se fram emot, att slippa tänka på det som är jobbigt! =)

 15. E

  Kommenterar aldrig, vinner aldrig, men eftersom jag tjatat om filmen sen i juni är det värt att testa och hoppas hoppas hoppas!

 16. Charlotte

  Älskar the twilight saga =) Har läst alla böcker och sett twilight filmen hur många gånger som helst *hehe* Skulle verkligen vilja vinna biobiljetter 🙂 Hoppas att du får en fin helg!

 17. christine

  Ärligt, jag skulle offra min högra hand och/eller sälja min själ för att kicka ut bruden och ersätta mig själv i filmen bredvid världens hetaste vampyr! Men nu funkar tyvärr inte verkligheten så så jag hoppas istället på att få vinna 2 biobiljetter (ingår plast så man kan plasta i sätet i biosalongen? Ja, han är het!!). Och nej, jag skulle inte bjuda med mig någon till bion, utan skulle gå och se samma film igen!

 18. Sofia

  Heej!!

  Jag är väldigt gärna med och tävlar då jag verkligen vill gå, för oroar mig över att jag inte ska få en biljet överhuvudtaget för det kommer vara så många som vill se den. Dessutom har jag aldrig vunnit en tävling förut 😀 Så det vore kul!! <3<3 Sen så skulle jag gärna vilja ta med min kompis för hon är bäst.

  Så jag är med och tävlar.

 19. Rebecca

  Jag vill vinna p.g.a att jag tycker mycket om bökerna och jag gillar filmen. Jag gillar stephanie mayer, hon är en väldigt bra författare.

 20. Nathalie

  Ã…h vilken rolig tävling! Jag hoppas absolut jag vinner så jag kan ta med min underbara pojkvän som jag flyttade ihop med för 6 dagar sedan. Ekonomin är knaper just nu och det skulle kännas fantastiskt att få ta med honom och se filmen och bara ha en underbar kväll tillsammans. Det är svårt att få ihop det nu med jobb, skola och flytt.

 21. Elin Kvist

  åååå klart jag länkar i min blogg ! 😀 NU är det min tid att vinna ngt!! HOHO MIN TUR ;D fruktansvärt rolig trevlig överraskning vore det i denna just nu mörka tid….. mmm….

 22. Madde

  Ja vill ja vill ja vill!
  Såg den första filmen i söndags faktiskt.. Undrat varför alla varit så galna för den filmen/för Robert 😉

  Trodde inte de va något för mig..
  nu är ja besatt hehe..

 23. Malin

  We, vilken rolig tävling. Alltid lika roligt att läsa din blogg eftersom du alltid skriver om spännande saker!

  Hoppas jag vinner 🙂

 24. Beatrice

  självklart skulle jag vilja vinna dessa biljetter, jag skulle ge min andra biljett till mi amiga som jag inte får träffa så ofta då vi börjat på olika gymnasium och det skulle vara kul att överraska henne då hon e en twilight NÖRD ;D jag e nog inte så långt ifrån…dock skriker jag inte så fort Edward kommer på bild haha
  //Bea

 25. Alice

  Har raderat ett långt inlägg om varför jag ska vinna dessa biljetter, och ska enkelt säga att med dessa biljetter skulle jag vara en av två lyckliga tjejer som får se a hoottie or two on screen 😉

 26. Beatrice

  Ã…h jag vill jätte gärna vinna haha vem vill inte
  nä men jag skulle faktiskt delat med min andra biljett till mi amiga som jag inte träffar så ofta för vi har börjat på olika gymnasium och hon e en twilight NÖRD så det skulle vara grymt kul att överraska henne med dessa biljetter ;D
  // Bea

 27. Mina

  Ett riktigt stort fan av twilight-sagan. Så jävla glad att datumet börjar närma sig… skulle bli SJUKT glad om jag skulle vinna 2 biljetter till denna film som omöiligt kan bli mindre än fantastisk. Har ingen blogg, hoppas inte detta står i vägen dock:(

 28. ida

  skulle bli så sjukt glad om jag vann, skulle bjuda med min pojkvän då och ha en myskväll till tusen! hoppas jag vinner!
  har ju läst alla böcker och dom är seriöst dem bästa böckerna jag läst.

 29. JEN'

  JAG BARA ÄLSKAR TWILIGHT! kan knappt bärga mig! jag behöööver verkligen dessa två biljetter, skulle vara drömmen! skulle betyda allt.. jag har länkat också :DD

 30. Evve

  Ensam liten singel som behöver uppmunter i form av ögongodis i detta höstmörker.!! Kan det bli bättre än till denna film då? Cravings

 31. Sara

  Ã…ååååååååå..Jag vill inget hellre än ha biljetter. Fan att jag inte har någon blogg, nu kommer jag väl aldrig vinna dem 🙁 kan man få pluspoäng på annat sätt?

 32. Nelly

  oh, kul kul! jag vill ta med mig min “lillasyster” på denna film, dels för att hon älskar de här böckerna och är småkär i robin pattinson. och att hon verkligen behöver ngt positivt just nu, då hon har det jobbigt för tillfället!

  🙂 kramkram

  ps. länkat i min blogg.

 33. Sema

  Tja..min syrra fyller 18 den 19 november..och vad skulle bli de perfekta presenten till nån som är ett fan av Twilight serierna=)=)=).

  Skulle bli glad om jag skulle få chansen o göra henne lycklig..

  Har inte en blogg,men är duktig på att göra reklam bland kompisar=p.

  Ha de göt.

  Sema.

 34. Cecilia

  Han är så snygg. Det är helt sanslöst hur en människa kan vara så snygg! Jag dör. Förra filmen såg jag fem gånger på bio, haha, jag skojar inte 😛

 35. Carolina

  OMG!!!!! Jag MÃ…STE vinna! Jag bor ju på Ã…land, som inte har en bio för tillfället. Måstemåstemåste fara till Sthlm för att se filmen!! Mm, kan det inte bli 20 november snart? 😉

 36. Therese

  Jösses hur ska det gå. Jag har ingen blogg! Har fullt upp med att läsa andras :).. Men jag håller tummarna ändå :).. Kram

stats