glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Transportsträcka

I fredags lyckades jag faktiskt sova en stund när Stella sov. Händer ALDRIG!! Pigg och fräsch 😉

Frånvaro på bloggen beror på noll energi. Försöker mest överleva dagen och göra det som måste göras. Måste vara tandjäveln som ställer till det. Stella sover så dåligt nu så det är skrämmande. I går var jag och Jocke som zombies, lite bättre idag. Har känt mig friskare idag men nu på kvällen känner jag i halsen igen. Varför ska vi vara sjuka heeeela tiden? Jag är så less. Blir en ond cirkel när man aldrig mår riktigt bra. Man tränar inget, kanske äter lite sämre och sover dåligt. Inte direkt ett vinnande koncept för immunförsvaret trots att jag vräker i mig frukt och grönt.

I fredags var vi tvungna att åka till Ica Maxi för att handla OTTOs välling. Går inte at vara utan den en dag. Ni vet den braiga och färska ekologiska vällingen som jag tjatar så mycket om. Men fasen vad det säljer (kul att fler väljer det bästa för barnen), vi lyckades sno åt oss några förpackningar och sen var det SÅ slut. Måste förbeställa i fortsättningen. På tal om OTTO så kommer en spännande produkt ut om ett par månader. OTTO LoveBugs – världsunik yoghurt för att stärka tarmfloran och små och stora barn. Läs här>> Kommer skriva mer om den.
Om inte OTTO finns i Er stad beställ via Er lokala Ica butik. Enkelt!!!

En hel del pulka har det blivit då man måste vara ute lite ju. Nytt klinker i hallen ska det bli. Blir nog den översta plattan.
Ja det var lite från mig. Hoppas jag hinner med att fota lite till bloggen i morgon och blogga på som vanligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats