glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skåpsdörrar till bänken


Som Ni vet skulle jag ju pimpa upp skåpet från IKEA och hade planer på att beställa från bytfront.se eller superfront.se men så sprang jag på dessa dörrar på IKEA och prislappen är 300 kr st. Både fina och billiga så det fick bli dom. Jag tänkte ta med mig en dörr till färgaffären för att läsa av färgkoden då jag tänkte måla om bänken i samma färg men tror att jag struntar i det faktiskt.

Tycker dom är så fina. Fint med den fasade kanten.
Ljusstaken som är signerad av Menu är fleeeeera år gammal och den har legat nerpackat fram till nyss. Gillar den skarpt. De fina ljusen har jag köpt på esq här i Linköping.
Visst är dom är lite fräsiga? Det är coffee table photo album. Istället för vanliga coffe table books. När man öppnar dom är det en pärm med svarta ark där man kan fästa foton.

Världens bästa Lillan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats