glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Förkylningar, tänder och förbannade taklampa

Ja det ekar tomt över matbordet. Jag har haft hemma två olika lampor. Ingen av dom kändes 100%. Slutade med att jag beställde en från Kina? Vi får se om den passar. Annars sprang jag på en superfin idag som är alldeles för dyr egentligen. Fortsättning följer helt enkelt.
Hur mycket jag än älskar tipi tältet från Alice & Fox så har vi inte plats för det så det hämtades upp av en tjej ikväll.
Lillan och Hittis har stare down på bilden. Tänk att Hittas blev kvar hos oss. Han har varit här i 2.5 år nu.

Tungan ut för förkylningar och tänder. Stella och jag var ju sjuka för någon vecka sen. När hon blev frisk började en tand spöka och den dåliga sömnen fortsatte. Jag återhämtade mig här om dagen från 2 tuffa veckor och tränade igår för första gången på ett tag. I natt sprack tanden igenom så hon var vaken en gång i timmen heeeela natten. Sjukt trött idag och inget gym.
Nu sitter jag här i soffan och är täppt i näsan, ont i skallen och känner i halsen och Stella har snorat och nyst på em/kvällen. Ska vi bli sjuka igen? Vi har varit friska i drygt en vecka liksom. ORKAR INTE!!! I eftermiddags var vi å hängde med Jessica och hennes bebis. Bara vi inte smittat bebisen. Så jobbigt när de små är förkylda.
Från min instastory idag @glitzan Jag orkar typ inte tvätta håret längre så ännu en flaska torrschampot från Mr Smith har satt livet till. Måste köpa hem fler NU!!!! På tal om hår MÅSTE jag boka en tid hos Michaela på Björk and Friends ASAP
Nu blir det att tvätta av fejan och spraya på ansiktsvatten, ögonkräm, serum och kräm från ESSE>>
När hela den ritualen är gjord så ska jag störtdyka ner i sängen och se på en serie innan jag somnar. Ni som har era respektive hemma kanske får lite sexy time när det är alla hjärtans dag. Hoppas det!! 😉 Puss på Er mina små smultron

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats