glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skidbyxor


Hur kul är det inte med pulka? Vi måste skaffa en Snow racer också 🙂 Just här åker vi mellan husen på gatan men nästa gång blir det en riktig pulkabacke.
Att vara ute i snön och leka med Stella utan rejäla brallor är ju ohållbart. Men jag vill ju ändå känna mig snygg och lite trendig så jag beställde hem Randy slim pant från 8848 Altitude.  Tighta men mycket stretch så dom är följsamma. Känner mig så där sportigt snygg när jag härjar runt i lekparken och pulkabacken med Stellis.
Tyvärr har jag inga bra bilder på brallorna då dessa är tagna med mobilen. Men ska försöka fixa fram lite bilder inom kort. Men jag kan verkligen rekommendera dom. Ett par glansiga underställs byxor är att föredra då det är fleece på insidan av skidbyxorna och det gör att det blir lite korvigt att dra på sig dom. Är det inte skitkallt så behöver man inget under. Men kan ju bli kallt om rumpis om man sitter direkt på något kallt om man inte har en lång jacka så klart.
Jackan är en gammal goding från Adidas och mössan kom Jocke hem med här om dagen och den är från samma märke. Stella kör Mini A Ture som vanligt 😉
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Snowracer, YES!
    Jäklar vad man flög fram när man var liten.
    Otroligt att man överlevde vissa backar… och gupp som man byggde. 🙂
    Var lite samma med BMX..

stats