Charlotte "glitzy" Josefsson

Dag 2 Visby

Nu är vi inne på dag 3 så jag ligger lite efter i uppdateringen 🙂 I går började vi dagen med en lång frukost på innergården:

Så skönt att bara hänga och äta frukost länge i härligt miljö.

Efter frukosten tog jag ett pass i Sveriges minsta gym ”Skrubben” 🙂 Sen var hela familjen redo att ta en liten promenad bort till området där medeltids-ståhejet höll på.

Det var lite ,mysigt att gå omkring och titta på marknaden där der erbjöds mat och saker att handla. Stella handlade en fin käpphäst i trä. Vi får väl se hur mycket den kommer att användas…

Stella gillade att leka riddare 🙂

Jag och Jocke funderar på det här med rollspel 😉 Hehe….Efter någon timme där och en kass lunch gick vi tillbaka…

…till hotellet där jag och Stella tog en nap under tiden som Jocke tränade i Skrubben. Efter uppvak och piff shoppade vi lite på stan för att sen gå till….

Amarillo och äta. Maten var riktigt smarrig vilket var kul. Man tar 2-3 rätter för att blir mätt. Vi valde att ta in 6 rätter som vi delade på. Hit tycker jag absolut att Ni ska gå och äta om Ni ska till Visby.

 

Vi åt så klart lite dessert men vet inte om de var något att hurra lite extra för men ändå gott.

Lillfisen tog in en högrevsburgare som hon gillade massor.

Lite bus och lek på vägen till lekplatsen i Almedalen och en bild på Pappi:

Efter lek så blev det hotellrummet och mys innan vi somnade för natten. Stella kör sena kvällar men vaknar tyvärr lite tidigt vilket resulterade i en Nap i vagnen på 2.5 timme. Men vi lät henne sova då hon behövde det. Mer om dag 3 i morgon 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats