Charlotte "glitzy" Josefsson

Dark blue velvet

velvet couch

Jag har äntligen hittat vår soffa>>. Den gamla är såld och hämtas i veckan så det blir madrasser på golvet i 6 veckor 🙂

Jag har lagt ner mycket tid på att hitta en ny soffa. Vi har letat efter en skön och dunig soffa som inte kostar allt för mycket.  Vi kan inte lägga 30-40 k på en soffa som katterna förstör. Tyvärr så ligger sofforna som vi fastnat för i den prisklassen. De billiga sofforna håller sällan måttet tyvärr.

För ett par veckor sen hittade jag denna>> soffa på nätet så jag åkte förbi när jag var i Sthlm förra veckan. Till min stora överasskning var den perfekt. Superskön, lite högre ryggstöd, lite djupare och ett sånt jävla pangpris.

Jag och Jocke vill allra helst ha mörkblå sammet men oftast är det kemtvätt på de tygerna och väldigt svårt att få bort fläckar. MEN vet Ni? De hade ett riktigt slitstarkt sammet som tål maskintvätt. Sammet kan ju vara det snyggste man kan ha på en soffa oavsett färg. Med andra ord har jag hittat den perfekta soffan med det perfekta tyget. Alltså det kommer bli så snyggt.

De hade en miljon tyger att välja på kändes det som. Om vi tröttnar på tyget om ett par år kan vi alltid byta till ett annat. De hade ett sånt fint grått stentvättat tyg. Så letar Ni soffa kan jag varmt rekommendera att spana in detta ställe. De har massvis med sjyssta soffor till bra priser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats