glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Det här med att komma i form

Jocke knäppte några bilder när jag kom hem från gymmet i lördags förmiddag. Jag var så duktig med maten och tappade ett par kg. Sen blev jag sjuk och opererade mig och då blev det ingen träning på grund av det. Kom av mig lite med maten och började fuska lite. Påsken bidrog inte till en bättre form direkt 🙂 Detta har resulterat i 1 kg:s viktuppgång. Kanske inte så mycket men ändå så irriterande. Så från och med idag är det fullt fokus på kalorier in och ut.

Att få till träningen på vardagarna nu när jag är på praktik är svårt så jag ska få tillgång till SAAB:s gym så jag kan träna på luncherna viket kommer bli toppen. 

Stella ville dansa med Mammi när jag kom hem.

Nä nu ska jag gå och väga min mat och äta middag 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats