glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Outfit på stor och liten

Först tänkte jag börja med att säga Glad Påsk lite så här i efterskott. Här på väg till svärisarna på påskimiddag.

I söndags hade Stella bokat play date och jag körde klänning och tröja dagen till ära. Klänningen hittar Ni härVäska Balenciaga och klocka Rolex. Brillor YSL. Tröjan är en gammal från HM och skorna behöver nog ingen närmre presentation. Dock fick jag en fråga gällande storleken. Jag har gått ner en storlek i dessa. Jag har 38 normalt sett och 37 i dessa.

På översta bilden har jag och Stella matchande t-shirts från GT, och på denna bild bär hon klänning från samma avsändare. De släppte precis en ny kollektion för de små. Så roligt ju!! Klicka här>>

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats