Charlotte "glitzy" Josefsson

En eko-deo som fungerar och en massage som ger långvarigt resultat

I min resa till giftfria produkter här hemma har jag två nya favoriter. Den här deodoranten är eko och jag har googlat varenda ingrediens och vad jag kan komma fram till så är den giftfri och ska inte störa hormoner osv. Oljan tipsade en läsare om. Den använder jag både mig på mig och Stella. Ren och skär ekologisk jojoba olja.

Tänkte återkoppla lite gällande no poo. Jag tröttnade till slut trots att jag var så taggad men ska ge det en chans till. Håller samtidigt på att testa Bruns produkter. Fick ett par prover och ett paket med fulla flaskor är på väg hem men tycker håret blir fett av det? Har Ni testat eller har ni tips på grymma produkter?

Ni vet ju hur mycket jag gillar nbe både som massage och kroppsbehandling. Jag har kört nbe-massage lite mer regelbundet nu igen och jag märker skillnad på kroppen direkt. Hur hållbart resultatet blir. Musklerna blir mjukare och mindre spända på ett helt annat sätt. Går inte att förklara om man inte har testat. Ett stort plus är att man samtidigt som massagen pågår får man en lymfdränage som minskar ev. inflammationer i kroppen. I Linköping går man till Kroppscoachen på behandling. Kanske ska boka en ny tid på sönd? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ylva

  Hej
  Har du nå bra tips på ett tvättmedel tycker det är svårt att hitta nått som är bra och samtidigt kemikaliefritt som möjligt
  Vill precis som du ge min dotter den bästa starten 😀

 2. Ylvq

  Tack för tipset gillar verkligen dessa giftfria tios även jag har en dotter som jag vill utsätta för så lite skit som möjligt 😀
  Har du nått bra tips på tvättmedel tycker det är svårt att hitta ett så bra som möjligt 😀

stats