Charlotte "glitzy" Josefsson

Ut och resa och Gotland-”guide” no 2

I helgen drar vi till Köpenhamn och i slutet av maj drar jag, mamma och syrran på en riktig charter hit. Kul att se fram emot saker. Dags att fundera på vad man ska hitta på i sommar. Kanske en sväng till Gotland igen? Se gärna del 1 här om ni har missat den.

En dag åkte vi ut till Bungenäs kalkbrott. Läs mer om det här. Vi hade gärna velat äta i ”ladan” men även den var stängd för säsongen. Så vi käkade i huset och maten var inte bra. Dyr och Stella fick såna där färdiga pannkakor som man köper i affären och vi fick fryst fisk och inte färsk vilket man hade förväntat sig om man ser till priset.

Kul miljö att vistas i dock.

Vi hittade ett par solSÄNGAR som man kunde chilla på.

När vi tröttnade på att sitta still skuttade mer vi ner till vattnet.

Stella fick feeling och slängde av sig shorts och blöja. Haha så skön min.

JA-tack

Stokke trials är toppen när det är en ojämn terräng.   

Det var lite bilder från Bungenäs. Tror det att det är lite roligare att besöka under ”säsong” men man behöver inte heller gråta om man missar det. Vi parkerade in på den vanliga parkeringen så vi gick aldrig genom hagen med får tyvärr. Det hade nog varit mysigt annars.

****************************************************************************************************************************

En dag stack vi ut till Leva kungslador för en lunch. Se mer på denna sida.. En god buffé men även den kostade en slant. Allt är rätt dyrt på Gotland måste jag säga.

Där kunde man ligga och götta sig i stora ”säckar”

eller busa i en hängmatta.

Jag ÄLSKAR gårdsbutiker och även denna 🙂

Lite härlig konst på väggarna… 

De större barnen kunde roa sig med hinderbana, gungor och annat kul i skogen. Värt ett besök, men hade det regnat hade det inte varit lika attraktivt.

Kommer en del tre från Gotland inom kort. Ciao….

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats