Charlotte "glitzy" Josefsson

En salig blandning

Men hejsan. I brist på annat så kör vi lite blajblaj och hoppas jag ska vara på banan med bloggen från och med i morgon igen. Haft lite köriga dagar.
Idag fick jag ett roligt mail från Buzzador: Jag ska få Philips nya robotdammsugare. MEN JA!!! Vi har tänkt att skaffa en då vi (läs jag) dammsuger var eller varannan dag på övervåningen. Det blir så skitigt. Vi hänger här uppe större delen av den vakna tiden när vi är hemma, katterna kommer in genom kattluckan å drar in skit och hårar ner plus drar ut lite kattsand. Jag får panik när det är skitigt. Så nu jäklar ska roboten få dammsuga varje dag. Man borde ha en på varje våning egentligen.
Vill lägga in nytt golv i köket, vill ha samma som i övriga huset. Måste fixa det. Tar ju inte så lång tid när man väl börjar.

Ni vet min vagn som har en skön grön färg (se bra bilder här>>). Den sålde slut snabbt och jag har fått massvis med frågor om jag vet var man kan få tag i den. Men nu kan jag meddela att den har kommit i ”Nordic Blue Limited Edition” som också är superfin.  Verkar vara slut på stokke.com men den finns på andra shoppar>> Jag är avis att denna version har läder på bågen i själva sittdelen 🙂
Vi har varit runt på lite ärenden och jobb på em och vi kom hem rätt sent så Stella var hungrig och trött när vi kom hem. Hon fick en muffins som jag bakade åt henne igår. Mellanmålsmuffins som Ni ska få recept på. Sen tog vi en promenad till Ica och hon somnade så gott. Lite väl sent, hon dunade in 21:30 för natten.
Varmt och mysigt i åkpåsen. Gillar att loggan är i reflex. Finns andra detaljer på vagnen som också är i reflex.
20 sekunder från vår dörr har vi detta. Älskar att bo vid vattnet.
Vill Ni se mer av vår dag kan Ni kika på instastory @glitzan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats