glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Framme i Köpenhamn

I morse åkte Jocke till Köpenhamn för att ägarna i hans företag ska ha möten hela helgen. Två timmar senare stod jag och Stellis på samma station för att åka efter Jocke. Vi orkade inte ställa klockan i morse. Jag blir bara mer och mer bekväm av mig 🙂

Första gången Stella åkte tåg och man kan säga att det nästan var min första gång. Det var så längesen så jag inte ens vet när det var.

sjukt smidigt faktiskt och vi var där på 3,5 timme. Stella ville inte sova på tåget men somnade i vagnen efter ca 2 min när vi väl var framme så jag tog en promenad på ca 15 min till hotellet:

sorry Jocke men hon sover. Vi fick nyckel till rummet innan han pös iväg till mötet igen. Stella sover i vagnen och jag ligger på sängen. Ska nog också vila lite så man orkar med kvällens bravader. Kikar in med fler bilder inom kort.

Ändå rätt sjysst lounge? Om ni vill se mer från sviten vi bor i kan ni kolla på instastory @glitzan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats