glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Glad midsommar lite i efterskott


Jag tar kort på Cissi och…
Men hejsan. Inte mycket tid eller ork för datorn senaste dagarna. Stella fick hög feber vilket resulterade i ett par pissiga nätter och vabb. I torsdags var hon okej och sen var det ju midsommar i fredags som firades med det vanligs gänget fast vi var lite färre i år och vi flyttade firandet till ett annat par då Cissi och Frallan kom hem från USA så sent i år.

Cissi tar kort på mig
Sjukstugan verkar fortsätta här hemma. Började med ryggvärk på mig i fredags och i lördags var jag däckad. Idag har jag inte ont i kroppen men ont i halsen och hängig. Stella har börjat nysa och snora. Suck!! Men hoppas hon inte blir värre, jag måste lämna henne på föris då jag har massvis med jobb.

Vi hade så mycket gott på bordet i år men lyckades bara fota denna lilla tårta 🙂 Cissi som bloggar hade med sig kameran men glömt minneskortet och jag hade inte med mig någon kamera och glömde helt bort att fota med telefonen.
Ska försöka titta in i morgon igen 🙂 puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats