glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Hola från Nerja (utan Stella)

Men hej gullisar. Sorry för ett litet uppehåll men jag har inte hunnit med att blogga helt enkelt. Tänkte tidsinställa några inlägg men någon kom emellan som vanligt. Hur som helst så landade vi i Nerja sent i lördags kväll. Eller vi landade i Malaga och en taxi ca 50 min till Nerja och våra kompisar Jonas och Jessica.

Bytte några ord sen dök jag ner i sängen. Morgonen efter, alltså i går startades med en lååååång frukost innan vi tog oss ner till stranden för lite sol, mat och helkroppsmassage. Kvällen avslutades på Bakus, en toppen restaurang här i Nerja. Om någon sitter inne med tips på RIKTIGT GOD tapas här så let me know.

Stella är kvar hemma, känn på den Ni 🙂 Så jäkla skönt även om jag saknar henne så klart. Jag hade lite ångest i magen innan vi väl åkte hemifrån. Jag har ju världens bästa familj så min mamma, syrra och Casper (syrrans unge) tar hand om Stella så hon har det verkligen toppen. Känns tryggt. Många anser ju att man inte ska lämna sina barn när de är under ett år. Jag känner att man gör som man vill. Man känner ju sitt barn bäst själv och hon är så trygg med syrran, mamma och Casper.

Vi har valt att inte köra FaceTime då vi inte vill förvirra henne eller väcka en björn som sover så att säga. Vi får nöja oss med bilder och filmer på henne. Vår lilla gangster.

Dammade av en gammal klänning som Elin Kling designade för Nelly. Kul när man hittar gamla godingar i garderoben. Väska Balenciaga och skor Zara.

Jonas försökte photobomba min bild här. Slutade med att han nästan låg i gräset till höger 🙂

Här bor vi, ett mysigt område i Nerja. Jocke, Jonas och Jessica är på gymmet nu. Jag har åkt på nån jäkla förkylning som satt sig på stämbanden så jag kan knappt prata. Varför kan jag bara inte få ett break och må bra när tag för en gång skull får sova utan Stella? Handlade upp halva apoteket här igår. Nä nu ska jag packa ihop och förbereda för snart ska vi dra till Playa Padre i Marbella.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats