Charlotte "glitzy" Josefsson

Hotell i Palma City

Jag har allt lite mer att bjuda på från Palma. Men tänkte mest kika in lite snabbt och tipsa om hotellet vi bodde på. Någon frågade på IG om jag är sponsrad av Nakar. I Wish, kvitto finns som bevis. Fast å andra sidan skiter jag i vad Ni tror hehe. Skämt och sido, bara för att man gör ”reklam” för saker och ting så betyder det inte att man är sponsrad. Sjukt trist om Ni tror det. Men sen kan jag ju tillägga att jag skulle aldrig tipsa om något som jag inte gillade även om jag hade fått produkten.

Hur som helst så ligger Nakar helrätt. Nära till precis allt det man vill ha nära till. En sjysst takpool men tillhörande soldäck. Trodde dock det soldäcket var lite större. Bra frukost, sjukt bra service och inredningen helt i vår smak. Det är är det andra hotellet jag bor som har Turndown service och jag gillar det massor. Det innebär att personalen smiter in när man lämnar hotellet på seneftermiddagen eller kvällen och drar för gardinerna och förbereder sängen för natten. Onödigt men gillar det 🙂

Stella stormtrivdes också. Extra plus för den superstora sängen som hela familjen rymdes i utan problem. Så mysigt. Den dagen vi bygger hus ska sovrummet vara stort så att vi kan ha en extra bred säng.

Efter att denna kaftan syndes på sociala medier undrade folk vart man kunde köpa den. Jag hittade den på Ali Express för ett bra tag sen och var typ gratis. Men jag älskar den. Kommer användas flitigt på kommande semestrar.

Det kommer mer från både hotellet och Palma 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotta

  Hej Charlotte
  Har en förfrågan ang ansiktsbehandlingar/fillers.
  Maila gärna mig så mailar jag tillbax 😉 (hittade inte din mail här på bloggen) 😁
  Kram Charlotta

 2. Ann

  Hej
  Ni har en så söt liten Stella, grattis till underverket 🙂
  Nu till en fråga som rör ert kök.
  Du skrev att du inte skulle ha valt vita blanka luckor idag, varför om man får fråga?
  Funderar själv på vit blank eller grå luckor.
  Ha en fortsatt härlig semester.
  /Ann

  1. glitzybloggen

   Hej Ann,

   Tack söta du..

   Alltså allt går ju i trender och just nu är det ju mer ”inne” med matta kök. Men jag tycker det är snyggare så därför vill jag ha dom matta.Jag skulle inte ta blanka grå luckor, men vita funkar ju alltid 😀 Men smaken är som baken.

   Tycker Ikeas nya matta svarta kök är så fint.

   kram

 3. Jojje

  VA?! Ingen sponsring? Dåååligt Challe, det måste du ju fixa… 😉
  Håller man igång marknaden så ska marknaden ge tillbaka hehe

stats