glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

In bed with my new shoes

IMG_6265

För ett par veckor sen låg dessa skor och ett träningskit i ett presspaket till mig i postlådan. Jag har ZQUICK skon sedan innan. Men detta är en uppdaterad version “Electrify”. Skillnaden med den nya versionen Eletrify är att den är mer uppbyggd kring foten vilket ger ännu mer stöd. Den är dessutom försedd med en högre sula vilket ger bättre dämpning.

Den har samma sula “ZRated”. Sulan ska likna greppet på ett Formel 1 däck. När jag fick förra skon så testade jag greppet genom att ha en annan sko på ena foten och det var lite skillnad faktiskt. Jag gillar skon är så jäkla lätt.

Idag kom dessutom ett till paket med nyheter från Reebok. Kommer inom kort. Jag vill så gärna ha på mig toppen på gymet men det går liksom inte. Ni kommer förstå 🙂IMG_6302

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. M

        Äsch då, jag som hade hoppats på en outing av mini-Glitzy! 🙂 Tyckte det låg lite i korten i och med trötthet och andra graviditetssymtom du skrivit om. Men hud och kläder är ju också skoj 😉

stats