glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mat & bio

Passade på att knäppa lite kort på toan på Storan 🙂 Byxorna är ju dessa>> som kom på posten i går och de passade bra:)

Storan är en trevlig restaurang och de ska ha väldigt bra mat. Men efter jag smakat på min hälleflundra så fick de tillbaka den. Den var en aning över gjord. När jag fick en ny portion var den bra:) Jocke åt strutsfilé som var SJUKT bra. Soppan till förrätt var bra. Vi tog in creme brulé till dessert och den smakade bra men en aning lös. Så lite blandade betyg med andra ord. Men mest nöjda:) Fick en pilgrimsmussla medan jag väntade på min mat som ett kompliment och det var sjysst av dom, den var perfekt tillagad.

Efter middagen såg vi BOND – Skyfall. Mycket bra.

Hemma och borstar tänderna. Så fort jag publicerat detta inlägg ska jag läsa lite innan det är dags att sova.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats