glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tips på Myskläder

Det är flera som har hört av sig och vill ha tips på snygga myskläder som man kan ha i hemmet, utanför hemmet samt på resan. Så jag har knåpat ihop lite tips så att det ska passa alla smaker. Jag hoppas att Ni hittar något Ni gillar och får lite tips på nya ställen att kika på online. Ofta kör jag tights och så snor jag en stor hoodie från Jockes garderob. Men jag har även ett gäng matchande set både från Nike och Adidas som jag gillar mycket. Min senaste korta svarta tröja kommer från Weekday.se som ett exempel.

Inlägget innehåller en del reklamlänkar.

Jag har själv en mörkgrön dress i velvet från Nike och en i Burgundy från Adidas. Jag tycket dom här ser mysiga ut. Finns massvis av snygga set på sidan>>

Jag har några joggers från Zara som jag gillar väldigt mycket. Jag har bland annat dom till höger. Hur snyggt är inte det stickade setet som finns i flera färger?

Det är ju väldigt inne med den klassiska jogger stilen med lite mer lös modell och hög midja. Just dess finns på H&M och jag fick hem dom igår. Så sköna :). Byxor>> // Kort sweatshirt>> H&M har massvis med sjyssta tröjor tycker jag. Sök på joggers och sweatpants för att hitta mysiga byxor. Även H&M har ju stickade set

Jag gillar Nikes mysbrallor som smalnar av vid benslutet. Byxorna längst till höger har jag och dom är lite “prassliga” i materialet, älskar dom.. Har ju blivit väldigt trendigt på sista tiden 😉 Alla dessa byxor finns på Junkyard. Finns ju även matchande hoodies till Nike brallorna vilket jag tycker är sjysst.

Här har vi tre mysiga set som är mindre sportiga i sitt framträdande. Svarta>> Rosa>> Grå>>

Gina Tricot bjuder på lite mysiga set och pyjamaser. Till plaggen>>

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats