glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nya byrån


Det är så svårt att göra byrån rättvis på bild. Jag tog även bilder på avstånd men tyvärr är det för mörkt och min kamera räcker inte till. Men så fort allt är klart här hemma så ska jag ta hit en riktig fotograf som ska få fota av allt åt mig.
Hur som helst så är byrån så fin och man kan tro att den är gjord för oss och detta hörn.
Tavlan snodde jag från vår tavelvägg, så nu måste jag beställa nytt print. Tror denna får hänga kvar ovanför byrån. Ljusstaken Stoff nagel och boken snodde jag från soffbordet så nu har jag köpte lite nytt dit men inte klart än. Kommer Ni ihåg att jag nämnde en kruka som jag sett på instagram? Ja här har Ni den och den kommer från Plantagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maryam

    Hej! Jag chansar också 🙂 på hemsidan står det att färgen är grå men på bilderna ser den svart ut. Skulle du säga att den är mer svart än grå?

  2. Maryam

    Hej! Jag chansar också med min fråga 😊 på Ellos hemsida står det att färgen på byrån är grå. Men på bilderna ser den mer svart ut. Skulle du säga att den är mer svart än grå?

  3. Siri Hoel Andersson

    Hej! Jag undrar (vet att detta är ett gammalt inlägg men chansar ändå!) vilka mått är det på skåpsluckan? Dvs. får man plats med pärmar (32cm höga) på våningsplanen? 🙂 Vore så tacksam för svar!

stats