Nya lampan på plats | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Nya lampan på plats

Sådär, då var nya lampan på plats. Eller den har väl suttit där någon vecka eller två. Efter lite svordomar och svettdroppar var den på plats 🙂  Vi är väldigt nöjda med den då de harmoniserar med övrig inredning väldigt bra. Eftersom det bara är ett “skelett” så tar den inte så stor plats även om den är rätt så stor. Det är härligt med takhöjden och ljuset och det är inget vi vill blockera. 

Vi är även väldigt nöjda med mattan även om den fäller rätt mycket. Men jag antar att det ger med sig ju mer man använder den och dammsuger den?

Ser Ni mig i spegeln? 🙂 Tavelväggen som jag gjorde om för ett tag sen i samarbete med desenio.se känns lite mer sober eller vad man ska säga än den vi hade tidigare och jag känner att hela övervåningen håller ihop på ett annat sätt nu. Det känns bra helt enkelt 🙂 Det är en liten vägg som jag inte vet vad vi ska göra med men det lutar mot en helkroppsspegel.

Hur fina är inte oljelamporna från esq? De runda är dock lite jobbiga att fylla på men jag kan leva med det 🙂

Ni skymtar glashängarna på väggen längst bort. Ibland blir jag sugen på att sätta upp tre till men tror tyvärr det blir lite trångt att gå runt bordet då? Ska suga lite på den karamellen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats