Charlotte "glitzy" Josefsson

Puma slides by Rihanna

puma slides

Första gången jag såg dom, Puma slides alltså var på ett instagram-konto från Australien. Men så tyckte jag det blev lite väl dyrt med frakt och tull så jag avstod. Försökte hitta dom på andra webshoppar inom europa men inget napp. Någon vecka senare kom jag ju på att Pumas egna webshop borde ju så klart ha dom. Mycket riktigt, men de svarta var slut i min storlek.

På gymmet idag när jag körde på rotexen snurrade jag på IG som bara spottar ut bilder på tofflorna. Ja men spotta mig rätt i fejan bara tänkte jag. Surfade in på Puma igen och nu fanns de i min storlek. Det blev ett köp. Är sugen på de ljusgrå men det fick bli de svarta.puma slides black

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats