glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Sen i torsdags

Hejsan!! De senaste dagarna har gått i ett så ingen tid för bloggen. I torsdags åkte vi hem från Karlskoga. Stannade till hos bästis Theres och Sigge. Ungarna lekte och vi tog en kaffe i solen.

Fredagen började med frukost och sen direkt till IKEA för att säga hej till Hay, dregla över deras matta svarta kök (funderar på att lämna in våra på lackning) och spana på lite garderobsdörrar. Jag var mest intresserade av att haffa de snygga påsarna som Hay har designat. Köpte 2 av varje. Vi använder IKEAs påsar en hel del trots att de är så jäkla fula men nu är de blåa ett minne blott. Stella somnade i vagnen så jag knallade över till Ica mxi för att handla inför helgens festligheter.

Vidare hem för att käka lunch och lasta in maten men städerskorna hade kommit så vi drog vidare till Soloteket för att käka där och fixa lite grejor. Vi hyr ut ett rum till en ny nagelsalong – Venus och hon hade en lucka för fotvård så jag passade på. Vi körde gel på tårna så nu kommer de vara fina väääldigt länge.
Sen vidare till Hudvårdsrummet för att köpa produkter från Derma Ceutic. Jag har ju ändå tänkt att göra en ny Milk Peel så det var lika bra att hoppa på erbjudandet. Samma pengar i stort sett. Sen vidare till Franzéns eko kött och hämta upp hjortfilé, hämta upp paket på posten och sen hem och dö typ 🙂 Hehe..Förberedde faktiskt en rotfruktsgratäng och en viltsås innan jag tog kvällen. Just ja, bokade även en tid för att lasra bort mina stjärnor. ÄNTLIGEN!!

Lördagen började jag med ett träningspass (äntligen), vidare till systembolaget, hem och förbereda de gratinerade humrarna, städa och så Ni vet, piffa till sig osv. På kvällen hade vi folk över för att börja fira Jockes som fyller 40 år nästa helg.
Söndag…Städat upp från igår, tvättar, lagt ut en annons på tiptapp (massvis med skräp som ska bort) och välbehövlig tid framför datorn. Tanken är att jag ska träna sen och jobba lite. Vore ju gött med en massage också? Ja vi får se. Puss

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Turbo-Challe! 🙂
  Körde ungarna MMA eller? haha
  Du får sy ihop egna jumbopåsar.
  Såg några som har sytt upp ryggsäckar av de klassiska blå.
  Har du börjat hänga upp camo på väggarna?
  ..och gasmasktavla.. hehe
  Ska du ta bort de heta stjärnorna…. är det slutet på ungdomsåren? 🙂

stats