glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Stokke Trailz Nordic green

I förmiddags hängde jag med Mamma på en promenad istället för att jobba. Jag behövde verkligen sitta vid datorn men kände att jag behövde komma ut ur huset och lapa i mig lite D-vitamin och frisk luft. Förkyld som jag är var promenaden sjukt jobbig och jag somnade som en stokk 😉 väl hemma med lite mat i magen både på mig och Stella. Så fort detta är publicerat ska jag brassa av någon timme framför datorn. Suck!!

Tänk vad lite sol kan göra för själen. Synd att den går ner så snabbt.Sötaste tjejen ♥ i sin varma åkpåse som är sååå snygg. Ni kommer få se 🙂Jag älskar verkligen den nya vagnen. Den är så fin och rejäl. Den grågrönmelerade färgen är verkligen läcker och läderhandtaget matchar snyggt. Mer info om denna Stokke Trailz “exclusive edition” Nordic Green här>>. När jag fick syn på en Stokke Xplory för flera år sen så sa jag att en sån vagn ska jag ha den dagen jag får barn.

Sånt där ändrar sig ju med tiden men valet föll på just den vagnen ändå flera år senare. Dock så kände jag att den var lite för mycket city. Den är så smidig och snygg och perfekt om man bor i stan. Men för oss som bor i hus lite utanför passar Trailz bättre plus att man kan lasta mer under vagnen. Jag läste denna recension innan jag bestämde mig för att byta Xplory till Trailz.

Många vagnar, nästan alla innehåller giftiga kemikalier, men Stokke är en av de få som inte gör det. STORT PLUS. Har för mig att det endast var 2 märken som klarade testerna. Kommer inte ihåg vilket det andra märket var.PS. Låt oss snacka om min hårfärg lite snabbt. Senast när jag var hos Michaela på Björk and Friends gjorde vi en mörkare grå nyans på längderna och mjukade upp “utväxten”/bottenfärgen. Tyvärr blev jag inlagd den dagen som jag skulle fota färgen åt Er. Grått släpper ganska så snabbt och under har en beige hårton visat sig. Jag tycker den är superfin. Michaela planerade så att när det grå släppte skulle en fin färg träda fram. Hon lyckades kan man säga 🙂 Måste boka in en ny tid, vill kapa lite på längden och ev. ljusa upp längderna lite.

Vi har ju även sittdelen men den får vi vänta med ett tag till 🙂 Liggdelen är otroligt rymlig och jag gillar att Stokkes vagnar är lite högre. Många vagnar är så låga och man får böja sig ner för att ta upp och för att få kontakt med barnet.

Det är reflexdetaljer på vagnen lite här och där, bland annat denna logga och runt sufletten. Extra uppskattat nu när det blir mörkt så himla fort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madeleine

    Hej! Grattis till bebis! Själv väntar jag mitt första i februari. 🙂
    Jag har en receptfråga till nyår. Har googlat runt lite och är väldigt nyfiken på att få receptet till jordärtskockssoppan med västerbottenflarn. När jag klickar på länken du delat så finns inte receptet där. Har du någon annan länk? Tack på förhand!

  2. Lisa

    Vi får en juni-bebis och jag är helt torsk på denna vagn fast i ljusgrå sen jag typ kissade på stickan haha. Läängtar tills våren då vi kan sladda runt med den i affären och testa lite, vää-hää-grar dock bli en bugaboo stockholms mamma heh 🙂

stats