glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Till min kamera

ba

Med tanke på hur misshandlad min kamera är så borde jag skaffa en snygg väska till den och för den delen kommande kameror. Just denna kommer från & other stories och kostar ca 1300 om jag minns rätt.

Att ingen har satsat på detta är för mig en gåta. “Alla” har en systemkamera idag och väskorna man kan köpa är fula så man hellre slänger ner den löst i sin handväska . Det dyker upp en och en annan snygg väska som den på bilden. Någon borde ta fram en hel kollektion och trycka ut i butiker, online osv. Även försöka få ner priserna lite. Göra i syntetiskt skinn. Då är man snäll mot djuren också.

Varsegod, en affärsidé från mig till någon av Er. Sitter någon på kapitalet så kan Ni investera och jag hjälpa till med kontakter på tillverkning och mycket annat för den delen också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats