Plankan på boll, typ | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Plankan på boll, typ

 

IMG_9937

Leta upp en boll…

IMG_9951

…sätt armbågarna på den och planka på. Skitjobbigt. Om man vill kan man ju köra runt bollen lite om Ni fattar vad jag menar? Visst har jag blivit duktig på att variera mina övningar lite mer?

Efter Miami ska jag leta upp en kick ass Naprapat i Linköping. Jag passade på att göra en liten genomgång hos Naprapatlandslaget i Sthlm på mässan och han var inte direkt impand över min snea rygg, korta bröstmuskler, skulderbladen, högra sidan av rumpan, korsrygg osv. Det har liksom blivit en följetång det här, när man inte tar hand om första problemet kommer nästa och nästa och nästa……I dag när jag körde knäböj med fri stång såg jag i spegeln hur kroppen sköt över tyngden på höger sida. Inte undra på att högerbenets muskler är större 🙂

Det värsta är att det kommer innebära stretching VARJE DAG för mig. Jag som inte ens orkar använda tandtråd varje dag. SUCK!!!! Men jag ska ta tag i detta nu. Trött på att inte kunna ligga på samma sida när jag ska sova utan måste vända på mig 100 gånger för att jag får ont.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Så bra övning! Så snygg tjej! Får jag fråga hur lång du är och hur mycket du väger? Du är en sann inspiration! Keep up!

 2. Åsa

  Hej!

  Jag testade ju att laga köttbullarna i sataysås och det var helt vansinnes gott. Vi är i extas här hemma 🙂 kan jag få möjligheten att dela receptet på vår blogg? Kram

 3. Jojje

  Värsta tofsen! 😉

  Ja för fan nu ser bloggen ut som PT-uppslag i aftonbladet, bollar och dinglande ben haha
  Du har ju t o m börjat yra om kontakt i musklerna… om jag inte minns fel så var du så arg på att folk använde det där tjattrandet för nåt år sedan 🙂
  RETAS

  Nä nu ska jag fortsätta läsa… ätstörningsbloggar..friska typer det där “jag äter visst..jättemycket.. heeela tiden”.. Mmm sure tunnis.. efter 2 år är det fortfarande på gränsen till döden. Lowcarb hit och dit, nyttighetsmat och överdriven redovisning på varierad mat och nyttigt gotte. Men bara för bloggfoto! 🙂
  Sen är det selleri som gäller, nom nom..
  Vilken skön värld, laddad med lögner.

Annons
stats